Welkom op de pagina van groep 1/2b!

Wij zijn een hele leuke en gezellige groep. Op dit moment zitten er 16 kinderen in onze klas, 5 kinderen in groep 1 en 11 kinderen in groep 2. Deze kinderen zijn 4, 5 en (bijna) 6. Gedurende het hele jaar komen er kinderen bij die 4 zijn geworden.
Op maandag en dinsdag is juf Rianne de juf. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Lianne er.

Als je het kleutergebouw binnenkomt, zit groep 1/2b in het tweede lokaal. Elke schooldag is van 8.30 uur tot 14.00 uur. We eten gezellig met z’n allen een broodje in de klas.

Op dinsdag hebben wij gym in de gymzaal. Op woensdag is het fruitdag. De kinderen hebben dan allemaal fruit mee om op te eten tijdens het eten en drinken om 10 uur. Vrijdag is het speelgoeddag. De kinderen mogen dan een moment op de dag spelen met hun eigen speelgoed.
We zijn een afvalvrije school. Alle kinderen hebben via school een Dopper ontvangen. We zien graag een beker met drinken in de klas, liever een pakjes drinken. Ook hebben we liever geen verpakkingen van koekjes etc. in de tas.

Op dit moment spelen en werken we over het thema ‘worden wat je wil´! Dat is ook het thema van de kinderboekenweek. De kinderen dansen graag op het liedje ´worden wat je wil´ van Kinderen voor Kinderen.

De Groene Inval
Op donderdag 14 oktober hebben we met de klas het Kabouterpad gelopen bij de Groene Inval. De kinderen hebben kruiden geroken, bloemen bekeken en zelfs geproefd, kleine diertjes gevangen en bekeken, bijen gezien en honing geproefd. Het was heel leuk!

Mailadressen:

Juf Rianne:
rruighaver@guidodebres.nl

Juf Lianne:
lvduuren@guidodebres.nl

 

Belangrijke data:
Dinsdag 14 september: informatieavond groep 1/2b
Dinsdag 21 en donderdag 23 september: kennismakingsgesprekken
Vrijdag 15 oktober: studiedag
Maandag 18 t/m zondag 24 oktober: herfstvakantie
Maandag 25 oktober: studiedag