Op basisschool Guido de Brès hechten we veel waarde aan transparante communicatie en het delen van relevante informatie met ouders, leerlingen en andere betrokkenen. Onze nieuwsbrief is Onze nieuwsbrief heeft als doel om ouders, leerlingen en medewerkers op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen, belangrijke aankondigingen, activiteiten, evenementen en ander relevant nieuws op school. Het is een middel om de betrokkenheid te vergroten en de communicatie tussen school en ouders te versterken.

Schoolnieuws: We delen updates over schoolbrede activiteiten, zoals themaweken, sportdagen, culturele evenementen en andere bijzondere gebeurtenissen.
Belangrijke aankondigingen: We informeren ouders over belangrijke data, zoals studiedagen, vakanties, ouderavonden, informatiebijeenkomsten en andere schoolgerelateerde activiteiten.
Onderwijsnieuws: We delen inzichten en nieuws over ons onderwijsprogramma, pedagogische aanpak, projecten, lesmethoden en andere educatieve ontwikkelingen.
Praktische informatie: We verstrekken praktische informatie en herinneringen, zoals wijzigingen in schooltijden, oproepen voor vrijwilligers, informatie over ouderbijdragen, rapportuitreikingen en andere relevante zaken.

Onze nieuwsbrief wordt eens in de twee weken verstuurd via Parro.

Nieuwsbrief nr. 1
Nieuwsbrief nr. 2
Nieuwsbrief nr. 3
Nieuwsbrief nr. 4
Nieuwsbrief nr. 5
Nieuwsbrief nr. 6
Nieuwsbrief nr. 7
Nieuwsbrief nr. 8
Nieuwsbrief nr. 9

Nieuwsbrief nr. 10

Nieuwsbrief nr. 11

Nieuwsbrief nr. 12

Nieuwsbrief nr.13