We hopen natuurlijk dat uw kind een fijne schooltijd heeft. Mochten er problemen zijn, dan kunt u altijd dit bespreekbaar maken met de leerkracht van uw kind.
Als u er samen met de leerkracht niet uitkomt kunt u in gesprek gaan met de intern begeleider of schoolleiding.
Mochten al deze gesprekken niet naar tevredenheid lopen, dan kunt u contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon van onze school Annemiek van Mourik.
Zij is te bereiken via het e-mailadres: avmourik@guidodebres.nl
Kinderen die iets met Juf Annemiek willen delen kunnen dat doen door haar aan te spreken.
Annemiek maakt ieder jaar een ronde langs de klassen om de kinderen op deze mogelijkheid te wijzen.

De vertrouwenscontactpersoon biedt in de eerste plaats een luisterend oor en denkt graag met u mee.
Indien nodig kan de vertrouwenscontactpersoon u in contact brengen met de externe vertrouwenscontactpersoon van stichting PCBO Baarn-Soest